۲۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۴۷

رئیس دادگاه صفادشت: هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد وجود ندارد

رئیس دادگاه صفادشت: هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد وجود ندارد

ملارد- رئیس دادگاه عمومی بخش صفادشت از برخورد جدی و بدون اغماض دستگاه قضایی با پدیده‌هایی مانند زمین‌خواری، کوه‌خواری و مفاسد اقتصادی در این منطقه خبر داد.

محمدتقی اسدی، در گفتگو با خبرنگار مهر، از برخورد جدی و بدون اغماض دستگاه قضایی با پدیده‌هایی مانند زمین‌خواری، کوه‌خواری و مفاسد اقتصادی در این منطقه خبر داد و تأکید کرد که صیانت از حقوق عمومی و مقابله با تخلفات، از وظایف اصلی قوه قضاییه است.

اسدی در ادامه با اشاره به برخی بی‌انضباطی‌های مالی در ادارات افزود: مبارزه با فساد، چه در داخل مجموعه قضایی و چه خارج از آن با جدیت دنبال می‌شود و در این مسیر هیچ خط قرمزی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: تعامل و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی از جمله جهاد کشاورزی برای شناسایی و برخورد قانونی با متخلفان در حوزه زمین و منابع طبیعی در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6744909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha